F1 23 Novinka F1 24 ukázalo premiérové záběry z hraní

F1 24 ukázalo premiérové záběry z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři se zaměřili na změny v oblasti jízdního modelu.

Reklama

Studio Codemasters minulý týden zveřejnilo první plnohodnotný trailer z letošního ročníku licencované závodní hry z prostředí formule 1. Dnes se k nám dostávají premiérové záběry ze samotného hraní, ve kterých vývojáři prezentují novinky a inovace na poli hratelnosti, fyziky a jízdního modelu.

Změn se dočkalo například ovládání, které by mělo v novém díle více pracovat s váhou vozů a nabídnout věrohodnější chování zavěšení. Detailnějšího zpracování se dále dočkal systém opotřebení a správy pneumatik, který bude dle autorů lépe reflektovat teplotou a „špinavý“ vzduch, který za sebou vytvářejí jednotlivé monoposty.

Inovace směřující k většímu realismu se podepsaly také na práci s aerodynamikou, systémem DRS nebo celkovým nastavením. Na závěr pětiminutové ukázky vývojáři poodhalili upravený systém pohonné jednotky, jejíž výkon bude možné detailněji regulovat i v průběhu jednotlivých závodů.

F1 24 vychází 31. května na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Majitelé dražší Champions se do hraní budou moci pustit s třídenním předstihem. Krabicovou verzi hry si můžete předobjednat v obchodě Alza.cz.

F1 24 ukázalo premiérové záběry z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama