Fallout: New Vegas přetéká DLC
Fallout Novinka Fallout: New Vegas přetéká DLC

Fallout: New Vegas přetéká DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Bethesda odhalila další dva stažitelné balíčky pro skvělé post-apokalyptické RPG ze světa Fallout. Držte si podprdy <strong>+ datum vydání DLC Lonesome Road</strong>

Reklama

Tak vše hezky postupně. Dříve odhalené, v pořadí již čtvrté DLC Lonesome Road pro Fallout: New Vegas k nám dorazí 20.září letošního roku na všechny tři platformy. Vyjde vás na necelých 10 dolarů, případně 800 MS bodů. V DLC misi vás kurýr pošle do nebezpečné oblasti Divide s balíčkem, který se sám neodvážil doručit. Lonesome Road měl dorazit už v červenci, kvůli blíže nespecifikovaným problémům se ale nakonec zdržel.

Těšit se můžeme i na zbrusu nová DLC – Courier’s Stash a Gun Runner’s Arsenal, jež budou ke stažení 27.září letošního roku.

Courier’s Stash dá hráčům okamžitý přístup ke čtyřem balíčkům, jež byly k dispozici pouze skrze předobjednávku hry. Jedná se o Caravan Pack, Classic Pack, Mercenary Pack a Tribal Pack, každý s unikátními zbraněmi a jinými dodatky. Kompletní balíček vás vyjde na dva dolary, případně 160 MS bodů.

Gun Runner’s Arsenal zvýší dostřel všech unikátních zbraní ve hře. Také přidá do Mojave Wastelandu tunu bonusů, které jen čekají na odhalení. Tato blbůstka vás bude stát 4 dolary, případně 320 MS bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama