Fallout se dočká vlastní kuchařky
Fallout Novinka Fallout se dočká vlastní kuchařky

Fallout se dočká vlastní kuchařky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Což takhle dát si BlamCo Mac and Cheese nebo steak z Mirelurka?

Reklama

V souvislosti s letošním Comic-Conem v San Diegu dochází k odhalení a představení řady podivných a překvapivých věcí. Mezi ně by se dala zařadit kuchařka, která vám umožní ukuchtit si pokrmy známé z postapokalyptického světa Falloutu. Recepty využívají ingredience, které jsou běžně dostupné v našem nudném, jadernou válkou nezasaženém světě, takže není třeba shánět položky zasažené radiací a jinými příjemnými následky. Očividně jde ale o nezbytnou daň za šanci mít na stole co nejvěrnější variace jídel, s nimiž se můžete běžně setkat například ve Falloutu: New Vegas, Falloutu 3, Falloutu 4 a možná i v nadcházejícím Falloutu 76.

Díky kuchařce tak lze vykouzlit například steak z Deathclawa, kořeněné maso Mirelurka, grilovanou nohu Yao Guaie, BlamCo Mac and Cheese, Insta-Mash, polévku se zeleninou a brahmíním masem, pečenou Bloatfly a dokonce Nuka-Colu, Stimpack nebo Rad-Away. Poslední dvě zmíněné položky jsou víceméně léky, ne jídla, ale kdo jsme my, abychom soudili chutě a záliby přeživších dobrodruhů. V kuchařce se navíc dozvíte, které statistiky vám daný pokrm vylepší a nechybí ani poznámky kohokoliv, kdo měl kuchařku před vámi a již ve světě Falloutu nabral jisté kuchařské zkušenosti.

Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbook vyjde na zahraničním trhu 23. října 2018, tedy pár týdnů před vydáním Falloutu 76, který je naplánován na 14. listopadu. Cena je stanovena na 35 amerických dolarů. Nutno přitom podotknout, že nejde o až tak ojedinělý projekt, existuje například kuchařka World of Wacraft, která koncem minulého roku vyšla i u nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama