Fanoušci pláčou, Silent Hills nevznikne
Novinka Fanoušci pláčou, Silent Hills nevznikne

Fanoušci pláčou, Silent Hills nevznikne

Michal Burian

Michal Burian

55

Rychle utíkejte na PlayStation Store a stáhněte si hratelnou ukázku P.T. Na PSN bude pouze do 29. dubna. <strong>Konami chce v budoucnu další Silent Hill</strong>.

Reklama

Aktualizace: Konami konečně promluvilo ohledně zrušení Silent Hills. Hra byla oznámena loni v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem a mělo jít o velký titul, jenž by hororové sérii vrátil zašlou slávu. Spojení několika hvězdných jmen v čele s japonským designérem Hideo Kojimou, kterému pomáhal režisér Guillermo del Toro, znělo skutečně lákavě, ale nic z toho nebude.

Konami zatím přímo nepotvrdilo zrušení Silent Hills, ale potvrdilo, že se na projektu nebude podílet herec Norman Reedus. Právě on měl být hlavní postavou. Z prohlášení vydavatele se zdá, že hra minimálně prochází mnoha změnami.

Krom rtho Konami píše, že chce v budoucnu další Silent Hill. I to naznačuje, že představeného Silent Hills od Kojima Productions se nedočkáme. Pravděpodobně v tom největší roli sehrály rozbroje mezi Konami a samotným Kojimou, který po dokončení Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ukončí spolupráci s Konami.

Původní zpráva

(Vydáno: Pondělí 27.4.2015 08:50)

Fanoušci hororové série Silent Hill pláčou. Poté co je Hideo Kojima na tiskové konferenci Sony v rámci Gamescomu překvapil oznámením Silent Hills a následnou demoverzí nazvanou P.T. (Playable Teaser), přichází velký šok. Rozbroje mezi uznávaným japonským designérem stojícím za ságou Metal Gear Solid a vydavatelskou společností Konami jsou tak velké, že je vše ztraceno. Kojima nejen končí s vývojem Metal Gear (dokončí The Phantom Pain), ale také s hrou Silent Hills.

Na Silent Hills se podílel i režisér Guillermo del Toro. Právě on měl minulý týden na filmovém festivalu v San Francisku prohlásit, že Silent Hills nevznikne, a to i přesto, že mu to láme srdce. Prohlášení na Twitteru zveřejnil novinář a fotograf Matt Hackney. Zprávu následně sdílel i asistent režiséra Ian Gibson, což se dá brát jako potvrzení.

Na oficiální oznámení si musíme ještě počkat. Každopádně Konami o víkendu varovalo, že P.T. (hratelná ukázka Silent Hills) bude na PlayStation Store k dispozici pouze do 29. dubna letošního roku. Pokud jste si tedy demo do své konzole PS4 ještě nestáhli, tak to rychle napravte, máte poslední možnost si ho zahrát a zjisti, jaký Silent Hills mohl být.

Připomeňme, že hlavní postavou Silent Hills měl být herec Norman Reedus z Walking Dead. Hra měla vyjít nejspíš o Halloweenu 2016 minimálně na PlayStation 4 a Xbox One.

Z mého pohledu jde o jasné potvrzení, že Silent Hills byl zrušen. To nám to pondělí ale krásně začíná :-(

Zrušení Silent Hills potvrdil i Norman Reedus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama