Fanoušci Xboxu údajně nebudou spokojeni s chystanou hrou od The Initiative
Novinka Fanoušci Xboxu údajně nebudou spokojeni s chystanou hrou od The Initiative

Fanoušci Xboxu údajně nebudou spokojeni s chystanou hrou od The Initiative

Martin Pritula

Martin Pritula

13
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Sdělili to hosté v nynějším podcastu pro Xbox Era.

Reklama

Mnoho fanoušků Xboxu považuje AAAA studio The Initiative za naprosto špičkové, ačkoliv zatím nemáme nejmenší tušení, na čem tamější vývojáři pracují. Dlouhou dobu se spekuluje o oživení série Perfect Dark a Xbox prozatím o studiu hovoří pouze v superlativech.

V nynějším podcastu Xbox Era ale insider Nick Baker na konto připravované hry nic pozitivního neřekl a sdělil, že se bude jednat o epizodický titul, který bude fungovat podobně, jako oblíbená série Black Mirror od Netflixu, která se sice odehrává ve stejném univerzu, ale jinak se jedná o samostatné příběhy.

Dále zmírnil očekávání hráčů, kteří čekají titul podobných kvalit, jako má například The Last of Us či God of War a vyjádřil obavu z toho, co nakonec studio představí.

Nemyslím si, že na to internet bude reagovat velmi dobře. Bude to špatné, dokonce tak špatné, že někteří lidé kompletně přijdou o jakoukoliv víru v Xbox Game Studios. Myslím, že se fanoušci opravdu rozčílí a vyhodí své Xboxy a podobné věci z okna.

Ačkoli toto vyjádření rozhodně nevrhá na připravovaný projekt dobré světlo, stále to naznačuje, že se Xbox nebojí experimentovat, což osobně vítám, přeci jen se jejich portfolio drží především jen několika málo velkých značek. Každopádně ale musím říci, že jsem po této informaci ještě více zvědav na to, co AAAA studio Microsoftu kutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama