Mafia Novinka Fanoušek vytvořil remaster první Mafie

Fanoušek vytvořil remaster první Mafie

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Windows PC

Hráči ale s výsledkem nejsou spokojeni.

Reklama

Společnost Nvidia začátkem týdne vydala otevřenou betu svého nového nástroje s názvem RTX Remix. Ten umožňuje komunitním tvůrcům relativně snadnou cestou implementovat do starších her moderní technologie od Nvidie jako Path Tracing, RTX IO, DLSS či Reflex. Mezi první povedené projekty se zařadily vylepšené verze her jako Half Life 2, Portal či Max Payne. S pomocí stejného nástroje v současnosti vzniká také upravená verze legendární první Mafie od českého studia Illusion Softworks.

Za projektem s názvem Mafia RTX Remix stojí autor s přezdívkou Baaz : The Falcon, který před nedávnem zveřejnil premiérové záběry z hraní. Ačkoli je potřeba mít na paměti, že se jedná o rozpracovaný projekt, tak se „vylepšená“ verze setkala s poměrně ostrou kritikou. Podle některých hráčů vypadá RTX Remix dokonce výrazně hůře než originální verze z roku 2002.

Kritizována je především kvalita obličejů a zpracování modelů postav i vozidel. Před autorem této předělávky tak očividně leží ještě spousta práce. Je ale pravděpodobné, že na tento pokus do budoucna s rozvojem platformy RTX Remix navážou další o něco zdařilejší projekty.

Fanoušek vytvořil remaster první Mafie
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama