Skyrim Novinka Fanouškovský remake The Elder Scrolls 3: Morrowind v nových záběrech z hraní

Fanouškovský remake The Elder Scrolls 3: Morrowind v nových záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Obří „modifikace“ s názvem Skywind je ve vývoji více než 10 let.

Reklama

Dodnes ceněné RPG The Elder Scrolls V: Skyrim se za svou existenci dočkalo nespočtu různých modifikací a vylepšení. Jen málokterá je však tak ambiciózní jako projekt s názvem Skywind. Jeho autoři se rozhodli do enginu Skyrimu přetransformovat kompletní The Elder Scrolls III: Morrowind.

Tento titul z roku 2002 už ve své původní podobě zestárl o poznání hůř, takže by jeho přepracování do modernější podoby bezesporu ocenila nemalé množství fanoušků série. O rozsahu tohoto fanouškovského remaku svědčí fakt, že na něm autoři pracují už více než dekádu. Vývojáři před několika dny zveřejnily nové záběry z hraní, díky kterým se můžete v 20 minut dlouhé ukázce podívat, jak očekávaný projekt vypadá v akci.

Prezentovaná mise Necromancer in Mawia vychází přímo z Morrowind, takže by znalcům hry měla být povědomá. Autoři ale v některých momentech pouze striktně nekopírují původní Morrowind, ale přichází i s vlastními nápady v oblasti designu úrovní, dialogů nebo skriprovaných sekvencí, což mohou i díky využívání vlastních assetů.

Kdy by mohl Skywind vyjít, zatím nevíte. Vzhledem k náročnosti celého projektu a ambicích jeho tvůrců si ještě nějaký čas počkáme. Stejní autoři mají navíc rozpracovanou podobně ambiciózní modifikaci s názvem Skyblivion, díky které si pro změnu budete moci v enginu Skyrimu zahrát The Elder Scrolls IV: Oblivion. Bližší informace o Skywindu můžete načerpat prostřednictvím oficiálních stránek tvůrců.

Fanouškovský remake The Elder Scrolls 3: Morrowind v nových záběrech z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama