Farming Simulator 17 oficiálně potvrzen
Farming Simulator 17 Novinka Farming Simulator 17 oficiálně potvrzen

Farming Simulator 17 oficiálně potvrzen

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Dočkáme se ho na konci tohoto roku. Přinese nějaké změny?

Reklama

Z herní série Farming Simulator se za poslední roky stalo něco víc než fenomén. Jednotlivé díly této simulace najdete už takřka na všech herních platformách, včetně těch mobilních, a tak není následná zpráva ničím překvapivým. Giants Software a Focus Home Interactive oznámili nejen pokračování v partnerství, ale hlavně vydání Farming Simulatoru 17 na konci tohoto roku. Hra bude poprvé představena na tiskové konferenci What’s Next of Focus Home Interactive pořádané v Paříži, kde budou novinářům z celého světa představeny všechny připravované tituly od Focusu.

Thomas Frey, viceprezidenta Giants Software, na adresu spolupráce a série Farming Simulator řekl: „V průběhu všech těch let mi bylo potěšením pracovat s Focusem. Toto partnerství je vodou pro semínko, ze kterého vyrostl Farming Simulator do podoby globálního fenoménu, jakým je dnes. Pokaždé, když jsme se vydali společně novou verzi, dosáhneme na větší množství lidí a těšíme se na to, kam až dokážeme dosáhnout v příštích letech."

Cedric Lagarrigue, prezident Focus Home Interactive, to komentuje slovy: „Farming Simulator je ve videoherním světě průmyslu jedinečným příběhem. Před lety jsme si jedinečný osud této hry představovali spolu s Giants Software, jejími tvůrci. Nyní můžeme s velkým uspokojením konstatovat, že se nám podařilo dosáhnout všech našich cílů. A je tady stále spousta krásných stránek, které můžeme díky Farming Simulatoru popsat a začínáme právě teď díky současnému vydání hry na PC a konzolích na konci tohoto roku."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama