Farming Simulator 19 poběží na novém enginu a Spintires se podívá do USA
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator 19 poběží na novém enginu a Spintires se podívá do USA

Farming Simulator 19 poběží na novém enginu a Spintires se podívá do USA

Michal Burian

Michal Burian

7

Nový Farming Simulator slibuje důležité nové funkce. Spintires: MudRunner se zase podívá do USA a očekává se pokračování The Surge.

Reklama

Pokud si chce Farming Simulator udržet dobré prodeje a zájem hráčů, musí se nový díl vytasit s řadou novinek. Už totiž není na trhu sám, dere se na něj komunitní Cattle and Crops, jenž je v předběžném přístupu, a zajímavý Pure Farming 2018 s odlišným prostředím. Ve švýcarském studiu Giants Software si to dost dobře uvědomují a postavili nový díl na novém enginu. Lze tak očekávat propracovanější grafiku a v neposlední řadě lepší fyziku strojů. Zároveň by to mohlo naznačovat větší herní svět. Na podrobnosti si ale musíte počkat. Místo těch vydavatelství Focus Home Interactive láká na důležité nové funkce.

Detaily o Farming Simulatoru 19 se dozvíme 7. a 8. února v Paříži. Ze stáje Focus Home Interactive to ale není vše. Simulátor Spintires: MudRunner na PC, PS4 a Xboxu One za dva měsíce prodal více než 500 tisíc kopií. Zájem hráčů na Steamu i konzolích vývojáře nakopnul a ti chystají rozšíření MudRunners USA, které zahrne nové licencované vozy od prestižních značek a americké prostředí. Těšit se můžete během několika měsíců.

Daří se také hardcore RPG titulu The Surge. Do konce loňského roku se prodalo přes 500 tisíc kusů a The Surge je považováno za jeden z úspěchů společnosti. Již brzy bude odhalena další fáze spolupráce mezi studiem Deck13 a Focusem. S největší pravděpodobností se dočkáme představení druhého dílu.

Vraťme se ještě k Farming Simulatoru. Včera byl oznámen nový dodatečný balíček pro Farming Simulator 17. V pořadí třetí DLC se jmenuje ROPA Pack a 13. března do hry přinese kombajn značky ROPA společně s příslušenstvím pro sklizeň řepy a brambor.

Cena DLC je stanovena na 7,99 euro a celkem získáte sedm věcí.

Odhalena byla ještě druhá oficiální expanze, která zahrne ROPA Pack společně se staršími DLC pojmenovaný KUHN Equipment a Big Bud. Prodávat se bude i v obchodě, jen pozor, stále budete potřebovat původní Farming Simulator 17.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama