Farming Simulator 22 Novinka Farming Simulator 22 představuje zvířátka a značku Zetor

Farming Simulator 22 představuje zvířátka a značku Zetor

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple Mac

Autoři navíc před vydáním dělají dodatečné úpravy.

Reklama

Virtuální členové Jednotného zemědělského družstva se už jistě nemohou dočkat vydání titulu Farming Simulator 22, který opět připravují vývojáři z GIANTS Software (tentokrát na vlastní pěst), přičemž se dočkáme zajímavých novinek, jako je třeba přidání ročních období.

A svůj návrat v tomto dílu také zažijí různá hospodářská zvířata, která vás zaměstnají po celý rok. Budete se tak muset o ně důkladně starat, kdy je třeba jim vybudovat vhodné bydlení a poskytovat obživu.

Odměnou vám pak bude živější farma a různé zdroje, které uplatníte v rámci bohatých produkčních řetězců (například ve výrobě mléčných produktů).

A samozřejmě se nezapomnělo ani na zvěř divokou, kterou půjde potkat při vašem toulání na jedné z několika map.

No a radost určitě budou mít i našinci, jelikož ve hře nebudou chybět stroje od české značky Zetor, na což upozorňuje nová upoutávka.

Autoři navíc ještě před vydáním dělají různé dodatečné úpravy na základě ohlasů od fanoušků, kdy si třeba budete moci upravit délku měsíců, a to až na 28 dní. Také by měla být vylepšena grafická stránka či sklízení čiroku.

Farming Simulator 22 vyjde 22. listopadu na PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a službu Google Stadia.

Předobjednávku vytvoříte v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama