Farming Simulator slaví 10 let a ohlíží se do historie
Farming Simulator 19 Novinka Farming Simulator slaví 10 let a ohlíží se do historie

Farming Simulator slaví 10 let a ohlíží se do historie

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Nintendo 3DS 3DS Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android Xbox Xbox 360 PlayStation Vita Vita

Čtyřminutové video nabízí záběry z jednotlivých dílů Farming Simulatoru, které za posledních deset let vyšly.

Reklama

V sobotu, 14. dubna, oslavila série Farming Simulator deset let od svého vzniku. V roce 2008 ještě nikdo nemohl tušit, že se z této značky stane nejoblíbenější a nejlépe prodávaný zemědělský simulátor na počítačích a postupně si najde cestu i na mobily/tablety a herní konzole. Švýcarské studio GIANTS Software při té příležitosti zveřejnilo video k oslavě, aby poděkovalo fanouškům za podporu. Zároveň se v něm ohlíží do historie a prozrazuje zajímavé informace.

Věděli jste, že první Farming Simulator je dílo čtyř lidí? To a mnohem víc vám ve videu prozradí generální ředitel Christian Ammann a technický ředitel Stefan Geiger, jde o spoluzakladatele GIANTS Software, kteří stále dohlížejí na vývoj nových dílů. Slibují, že i v příštích deseti letech budou pokračovat ve vývoji této značky.

„Za posledních deset let jsme se toho hodně naučili, kousek po kousku jsme vylepšovali hru, abychom vám mohli pokaždé nabídnout lepší zážitek,“ říkají ve videu a při tom jistě myslí na chystaný Farming Simulator 19. Ten vyjde na podzim letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jeho nejvýznamnější novinkou bude grafický kabátek, trojice odlišných map, a navíc bude vše mnohem detailnější.

„Děkujeme našim hráčům za jejich loajalitu. Deset let by Farming Simulator bez vás neoslavil. Naši moddeři a hráči, fanoušci a streameři budou vždy součástí rodiny Farming Simulatoru.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama