Novinka Fast & Furious dostalo novou hru pro PC a konzole, hráči se výsledku smějí

Fast & Furious dostalo novou hru pro PC a konzole, hráči se výsledku smějí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Takový titul si asi fanoušci Rychle a zběsile opravdu nepřáli.

Reklama

Značka Fast & Furious nemá u herní komunity zrovna dobrou pověst. Dosud poslední licencovaná hra z prostředí populární filmové série vyšla v loňském roce a dopadla naprosto katastrofálně. Šlo o titul Fast & Furious Crossroads, který vznikal ve známém anglickém studiu Slightly Mad. Výsledkem byly i přesto výrazně negativní recenze, jejichž průměr se pohyboval lehce nad 30 %.

Nyní nám vydavatelství Bandai Namco, které to očividně se značkou Fast & Furious nevzdává, servíruje ve spolupráci s italskými vývojáři 3DClouds počin s názvem Fast & Furious: Spy Racers Rise of Sh1ft3r. Hra vyšla 5. listopadu na PC a konzole PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Fast & Furious dostalo novou hru pro PC a konzole, hráči se výsledku smějí

Autoři dle popisu na Steamu lákají na 17 tratí, bohaté možnosti v oblasti úprav vozidel nebo gaučovou kooperaci. O reálné podobě hry vám však daleko více řekne přiložený trailer. Ten kromě na první pohled zastaralé technické stránky dává jasně najevo, že hra nemá s filmy vlastně vůbec nic společného.

Místo kultovní herecké sestavy vás totiž čekají animované postavičky ze seriálu Fast & Furious: Spy Racers od Netflixu. Výsledkem jsou nepřekvapivě i v tomto případě negativní a posměšné reakce pod různými videi ze hry, kde hráči kromě námětu, grafiky a bizarnosti samotného traileru upozorňují na fakt, že Fast & Furious: Spy Racers Rise of Sh1ft3r vyšlo ve stejném týdnu jako Forza Horizon 5.

O tom, kterou z těchto dvou her bychom vám doporučili, asi není třeba dlouze polemizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama