FIFA 11 – první detaily a vylepšení
FIFA 11 Novinka FIFA 11 – první detaily a vylepšení

FIFA 11 – první detaily a vylepšení

Milan Votava

Milan Votava

EA Sports dnes zveřejnili první informace o titulu FIFA 11, který se objeví opět na podzim tohoto roku. Jaké vylepšení nás čeká tentokrát a je opravdu na co se těšit? První informace jsou zde.

Reklama

Na sérii FIFA je podle vývojářů i hráčů stále co zlepšovat, a tak se i protentokrát EA Sports chvástají s jakými vylepšeními letos svůj ročník obohatí. Samozřejmě, jako každoročně, i letos nám autoři slíbují zlepšení driblingu, řízení centrů a přihrávek, ale především se těšíme na zlepšení umělé inteligence hráčů a především brankářů, na čemž začali autoři pracovat již v nedávno vydané hře 2010 FIFA World Cup, kde nějaké zlepšení již bylo vidět.

Velkou sílu chtějí vývojáři zaměřit především na samotné hráče, a to jak na vaši osobnost, která se bude vyvíjet jako v reálném čase, tak i na ostatní hráče. Každý hráč tak bude hrát podle svého osobitého stylu. Například Dani Alves bude i ve hře neustále vybíhat z obrany a pálit dalekonosné střely na branku, zatímco poté se vrátí zpátky na svojí pozici. Dalšímu rozpoznání hráčů také přispěje zakomponování jejich typických znaků do hry, čímž je například Tevezovo vytahování triček nebo silové probíjení se mezi obránci ve stylu Drogby.

Více informací je očekáváno na konci týdne, ale i bez oficiálního oznámení vydání hry, vám můžeme zaručit, že FIFA 11 se objeví na podzim tohoto roku. Bohužel, prozatím nevíme ani to, jakých změn se dočká PC verze (podle šuškání by měla obsahovat nový engine), avšak prozatím si můžeme prohlédnout první oficiální obrázek ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama