FIFA 21 Novinka FIFA 23 oficiálně představena, známe datum vydání

FIFA 23 oficiálně představena, známe datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na úvodní trailer.

Reklama

EA dnes podle očekávání představilo nový ročník fotbalové série FIFA. Mezi hlavní novinky by se kromě aktuálních soupisek měla zařadit technologie Hypermotion 2, která se stará o realistické zpracování pohybu hráčů a fyziky. Vůbec poprvé v sérii se ke slovu dostane také ženský klubový fotbal. Konkrétně se můžete těšit na nejvyšší anglickou a francouzskou ligu.

V minulých dílech byly k dispozici pouze vybrané národní týmy. Součástí hry bude rovněž licence pro nadcházející mužské a ženské světové šampionáty, které se uskuteční v Kataru a Austrálii/Novém Zélandu. V samostatné novince si můžete prohlédnout čerstvě zveřejněné obálky jednotlivých edic. Vývojáři rovněž potvrdili, že nová FIFA nabídne crossplay. Verze pro PC bude poté vůbec poprvé vycházet z verzí pro aktuální generaci konzolí.

Už nějakou dobu rovněž víme, že FIFA 23 bude posledním ročníkem od EA, který ponese označení FIFA. V dalších letech se série pod hlavičkou EA přejmenuje na EA Sports FC. Mezinárodní federace fotbalových asociací (FIFA) aktuálně hledá jiného herního vydavatele, který by herní FIFU vydával místo EA.

FIFA 23 vyjde 30. září na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a prostřednictvím Legacy edice i na Nintendo Switch. Majitelé ultimátní edice a předplatitelé služby EA Play ke hře dostanou přístup již 27. září.

FIFA 23 oficiálně představena, známe datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama