Filmeček na hardcore RPG The Surge
The Surge Novinka Filmeček na hardcore RPG The Surge

Filmeček na hardcore RPG The Surge

Michal Burian

Michal Burian

2

První den hlavního hrdiny v ohromné korporaci CREO nedopadne podle představ.

Reklama

Studio Deck , které vytvořilo Lords of the Fallen, zveřejnilo filmeček na jejich novou hru The Surge. Opět jde o akční hardcore RPG, ale tentokrát s velkou příměsí sci-fi.

CGI trailer ukazuje první den hlavního hrdiny Warrena v ohromné korporaci CREO. První den ale nevyjde podle představ, během rutinního chirurgického zákroku, který podstupuje každý zaměstnanec, dojde ke katastrofě. Ta má za následek, že je Warren vrhnut do pekelných nočních můr a jde mu o život. Umělá inteligence, která je na vzestupu, ho chce zabít.

Warren je vybaven exoskeletonem, který mu pomůže přežít. Speciální oblek není určen pro boj, přesto jde o efektivní smrtící zbraň. Díky němu jste rychlejší a silnější. V průběhu hraní budete tento oblek postupně vylepšovat, prý existuje neomezené kombinace. Exoskeleton byl původně v této silně dystopické budoucnosti, kdy se Země chýlí ke sklonku svého života, určen pro práci. Aby obyčejní lidé žijící v přelidněných městech, měli na předměstí práci a vyrovnali se alespoň trošku umělé inteligenci.

Svět The Surge má představovat velmi temnou vizi budoucnosti, kde vývoj naší technologie, společnosti a našeho vztahu s prostředím vedl k úpadku lidské civilizace. Těšit se můžete na inovativní bojové mechanismy a originální systém vývoje postavy založený na modulových vylepšeních, která získáte v rámci napínavého a tuhého boje.

The Surge je v plánu na květen pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama