Finální verze české hry Ylands
Ylands Novinka Finální verze české hry Ylands

Finální verze české hry Ylands

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Plnohodnotné vydání kreativky v češtině od Bohemia Interactive.

Reklama

Po dvou letech strávených v předběžném přístupu je od včerejška česká kreativní hra Ylands od Bohemia Interactive vydaná ve své finální verzi 1.0. Ylands se samozřejmě budou i nadále vylepšovat a jsou stále bezplatnou hrou, která by se spíše dala charakterizovat jako herní editor či přístupný vývojářský nástroj, protože základem tohoto titulu je tvorba vlastních dobrodružství a úrovní podobně jako třeba v Minecraftu.

 

Finální verze české hry Ylands

 

Ylands jsou zdarma, mají českou lokalizaci, výkonný a přístupný editor, můžete v nich hrát sólo i v multiplayeru a vytvářet cokoli od malého domečku až třeba po celou vlastní hru. Všechny hráčské výtvory je možné sdílet a stahovat. Nově je k dispozici první placený přídavek Ylands: Exploration za 14,99 EUR (cca 380,-), v němž se snažíte přežít na opuštěném ostrově.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Ief6LheNC2g[/embed]

 

K velké hře pro PC si opět zadarmo můžete navíc stáhnout mobilní aplikaci Ylands (podporovány jsou systémy Apple iOS a Google Android), v níž lze většinu vyrobených her v rámci Ylands hrát i na cestách. Editor je ale součástí výhradně PC verze, takže ho v mobilní odnoži nenajdete.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama