Finální Xbox 360 verze Warface bude spuštěna 22. dubna
Warface Novinka Finální Xbox 360 verze Warface bude spuštěna 22. dubna

Finální Xbox 360 verze Warface bude spuštěna 22. dubna

Michal Burian

Michal Burian

8

S pravidelným doplňováním dalšího obsahu v podobě nových kooperativních kampaňových misí, čerstvých map, výzbroje či vylepšení.

Reklama

Společnosti Crytek a Microsoft Studios dnes oznámily, že multiplayerová first-person střílečka Warface vyjde ve verzi pro Xbox 360 22. dubna a dostupná bude v digitálním obchodě Xbox Games.

„Jsme nadšeni, že již na konci tohoto měsíce budeme moct nabídnout hráčům Warface na konzoli Xbox 360,“ uvedl vedoucí producent Cryteku Wim Coveliers. „Těšíme se, až se Warface dostane k více než 48 miliónům uživatelů služby Xbox Live a přinese jim možnost bezplatného hraní intenzivní kooperační akce s denně doplňovaným obsahem, aby se hráči na konzoli Xbox 360 měli stále důvod vracet.“

Tato bezplatná střílečka bude obsahovat režimy kooperace a soutěžního multiplayeru, kde se hráči mohou naučit mistrovsky zvládnout role čtyř tříd vojáků: střelce, medika, ženisty a odstřelovače. Každá z nich přitom vyžaduje jiný taktický přístup, herní styl či sadu výzbroje. Hned od svého vydání začne být Warface Xbox 360 Edition pravidelně doplňován dalším obsahem s cílem nabídnout denně nové kooperativní kampaňové mise a stále čerstvé mapy, výzbroj, vylepšení atd.

Warface Xbox 360 Edition vyžaduje Zlaté členství služby Xbox Live.

Zahrát si můžete rovněž PC verzi Warface.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama