Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia rozšíří pět DLC balíčků
Novinka Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia rozšíří pět DLC balíčků

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia rozšíří pět DLC balíčků

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Všechny si je můžete předplatit prostřednictvím Season Passu.

Reklama

3DS strategické RPG Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia sice v současné době koupíte pouze v Japonsku, ale od 19. května se začne prodávat také v Severní Americe a Evropě. Ve své původní podobě z roku 1992 se nikdy na západ nedostala (jde vlastně o druhý díl série) a teď vůbec poprvé budeme mít možnost zakusit tento klasický titul na konzolích 3DS.

Ještě před plánovaným vydáním této hry na západě ale Nintendo uveřejnilo plány na rozšíření obsahu. Jedná se o pět DLC balíčků, přidávajících do hry další mapy, dungeony a postavy. Koupit si je můžete jednotlivě nebo dohromady prostřednictvím Season Passu (jeho koupením ušetříte nějakých 6 dolarů). Pokud ale nebudete chtít balíčky celé, půjdou všechny jednotlivé součásti zakoupit samostatně.

Season Pass vychází 19. května za 44,99 dolarů a najdete v něm 22 kusů obsahu: The Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Season Pass obsahuje všech pět DLC balíčků a nákupem ušetříte 30 procent z ceny, než kdybyste kupovali všechny jeho součásti samostatně.

DLC Pack #1 - Fledgling Warriors Pack vychází 19. května za cenu 7,99 dolarů a najdete v něm tři kusy obsahu: Je ideální pro začínající až středně pokročilé hráče, protože v něm najdete nový dungeon (The Astral Temple) a dvě nové mapy. Máte tak šanci získat více předmětů, peněz a zkušeností.

DLC Pack #2 – Undaunted Heroes Pack vychází 25. května, 9,99 dolarů a najdete v něm tři kusy obsahu: Kromě nového dungeonu (The Inner Sanctum) obsahuje toto balení také dvě těžké nové mapy, které jsou určeny pro silnější a zkušenější hráče.

DLC Pack #3 - Lost Altars Pack vychází 25. května, 14,99 dolarů a najdete v něm 10 kusů obsahu: Prostřednictvím mysteriózních dungeonů, obsažené v tomto balíčku, budou vaše postavy schopny postoupit až do exkluzivních tříd, které se v základní hlavní hře vůbec neobjevují.

DLC Pack #4 - Rise of the Deliverance Pack vychází 1. července, 12,99 dolarů a najdete v něm čtyři kusy obsahu: Jde o prolog, ve kterém se seznámíte s dříve neobjasněnou historií Valentie. DLC nabízí nový příběh a kompletně nadabované nové postavy, díky kterým se dovíme více o vzestupu Deliverance v Zofii. Tato série těžkých map obsahuje také nové rozhovory mezi vybranými hrdiny a nabídne možnost převzít velení za postavy, za které nemůžete v hlavní hře hrát.

DLC Pack #5 bude stát 5,99 dolarů a najdete v něm dva kusy obsahu: Více informací o tomto posledním DLC balíčku bude oznámeno později.

Recenzi hry Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia již připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama