Focus Entertainment vydá novou hru od studia Asobo
Novinka Focus Entertainment vydá novou hru od studia Asobo

Focus Entertainment vydá novou hru od studia Asobo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

A Plague Tale: Requiem mezitím překročilo hranici 3 milionů hráčů.

Reklama

Od vydání akční adventury A Plague Tale: Requiem uběhl už více než rok. Hra si od nás v recenzi odnesla 9 bodů z 10 a celkově se dočkala skvělého přijetí. Navíc tehdy debutovala v Game Passu, a tak se dostala k celé řadě hráčů. Už pár týdnů po vydání slavila úspěch, neboť si hru vyzkoušelo přes 1 milion lidí. Nyní jsme se však dočkali nových informací.

Vydavatel Focus Entertainment předně oznámil, že počet hráčů Requiemu se za rok od vydání přehoupl přes hranici 3 milionů. Není to však jediná zpráva, spolu s ní totiž Focus oznámil velkou novinku – po A Plague Tale: Innocence a Requiem se postará také o vydání další hry od studia Asobo, které kromě toho pracuje na Flight Simulatoru pro Microsoft.

Zatím bohužel neznáme žádné podrobnosti, pouze že má jít o "velký projekt". Nevíme, zda jde o další díl A Plague Tale, nebo něco úplně nového. Nový projekt už je každopádně nějakou dobu ve vývoji, v červenci jsme psali o tom, že společnost nabírá nové lidi do "Plague Teamu", jak se tato část studia označuje. Pravděpodobně si však na plnohodnotné oznámení ještě nějakou dobu počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama