Football Manager 2020 bez lokalizace
Novinka Football Manager 2020 bez lokalizace

Football Manager 2020 bez lokalizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Prodeje nezaplatí náklady na překlad.

Reklama

Série Football Manager již pěknou řádku let stojí na pomyslném piedestalu všech sportovně managerských simulátorů. Jistě, konkurence v této disciplíně rozhodně není kdovíjaká, což samo o sobě udělá mnoho. Každopádně se jí nedají upřít obrovské kvality a především pekelná chytlavost, která omámila nejen fanoušky nejrozšířenějšího sportu v Evropě, ale i několik jeho odpůrců.

Svůj podíl v oblíbenosti titulu u nás měl i poměrně robustní český překlad, jenž hru zpřístupnil dalším zájemcům. A právě pro ně mám poměrně nemilou zprávu, jelikož se lokalizace v dalším ročníku, přesněji ve Football Manageru 2020, již nedočkáme.

Její absenci tvůrci vysvětlili tím, že hru jednoduše v češtině nehraje dostatečný počet hráčů, který by zaplatil náklady vynaložené na její tvorbu.

Football Manager 2020 vyjde na PC, Mac a Stadii začátkem listopadu, stejně jako jeho dotyková verze Football Manager 2020 Touch, která se ještě podívá na iOS a Android společně s Football Manager 2020 Mobile. Verze Touch pro Switch posléze bude následovat koncem listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama