Formální oznámení CZ verze Total War: Rome 2
Novinka Formální oznámení CZ verze Total War: Rome 2

Formální oznámení CZ verze Total War: Rome 2

Michal Burian

Michal Burian

9

Objem textu se pohybujeme okolo necelého půl milion slov a stále přibývají další.

Reklama

Vrabci si o tom štěbetali na střeše již hodně dlouhou dobu. Až dnes odpoledne ale česká distributorská společnost Comgad usoudila, že je ten správný čas oznámit profesionální českou verzi válečné real-time strategie Total War: Rome 2 od Segy a studia Creative Assembly. U Comgadu to není žádným překvapením, vždyť právě tato firma se postaralo o překlad Zaklínače.

Překlad podle tiskové zprávy již delší dobu zdárně probíhá, objem textu se pohybujeme okolo necelého půl milionu slov a stále přibývají další.

Lokalizační manažer Filip Ženíšek k překladu říká: „Jedná se o nesmírně náročný a obsáhlý projekt, ale jsme velmi rádi, že se nám podařilo přesvědčit vydavatele hry, aby českou lokalizaci povolil. Už několik měsíců usilovně pracujeme na tom, abychom našim hráčům přinesli překlad v takové kvalitě, na jakou jsou od série Total War i od firmy Comgad zvyklí.“

Předobjednejte si hru v našem obchodě Xzone.cz za 998 Kč a získejte hned dva dárky; tričko s motivem hry a první dodatečný obsah nazvaný Greek States Culture Pack. Ten nabídne trojici nových hratelných frakcí: Athény, Epirus a Sparta.

Zkrátka nepřijdou ani příznivci konzolí, neboť Comgad nově přinese na český a slovenský trh i konzolové hry od Segy, a i zde se bude rozhodně na co těšit. Kromě zatím neoznámených novinek to bude celá řada už dříve vydaných her na konzole; za všechny jmenujme třeba osvědčenou klasiku, jakou je SONIC & SEGA ALL-STARS RACING, SONIC MEGA COLLECTION, SONIC GENERATIONS nebo BAYONETTA. K uvedení těchto konzolových titulů, z nichž mnohé se na našem trhu znovu objeví po několikaleté přestávce, se vyjádřil ředitel Comgadu, Milan Czarnowski:

„Sega je náš dlouholetý obchodní partner a já jsem velice rád, že Comgad bude zajišťovat distribuci všech jejích titulů (až na několik málo výjimek), a to nejen na PC, ale opět i na konzole. U PC her se tradičně můžete těšit na české verze, nově máme v plánu i české verze některých konzolových novinek od Segy. Spoustu hráčů také nepochybně potěší levné konzolové hry, které u nás dlouhodobě nebyly dostupné.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama