Fortnite dostává nový mód, event a další obsah
Fortnite Novinka Fortnite dostává nový mód, event a další obsah

Fortnite dostává nový mód, event a další obsah

Michal Burian

Michal Burian

A také supply drops, zbraně, hrdiny a další obsah.

Reklama

Stále populárnější online akce Fortnite od Epic Games se v předběžném přístupu postupně vylepšuje a vývojáři přidávají nový obsah. Nejnovější aktualizace se jmenuje Horde Bash a vyjde už dnes pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry.

V první řadě přináší Horde Bash update do hry zcela nový mód - Challenge the Horde. V tomto režimu budete muset s dalšími třemi hráči vybudovat pevnost podle svých nejlepších schopností a dovedností, abyste se ubránili vlnám nepřátel.

Vedle této výzvy přidali tvůrci nový event Llama a společně s ním nové zbraně, nové vybavení pro obranu a čtyři nové hrdiny s různými specializacemi. A aby toho nebylo málo, tak se můžete těšit i na supply drops a možnost spojit se s dalším hráčem a vytvořit dvojici.

Fortnite je v předběžném přístupu od 25. července letošního roku. V průběhu příštího roku má přejít na free-to-play model. V současné době lze hrát zdarma jen Fortnite: Battle Royale. A právě díky němu se Fortnite může pochlubit sedmi miliony hráčů. Samotný Battle Royale měl v první den spuštění přes milion hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama