Forza Horizon 4 údajně v Japonsku a ve vývoji překvapivě nové Fable
Novinka Forza Horizon 4 údajně v Japonsku a ve vývoji překvapivě nové Fable

Forza Horizon 4 údajně v Japonsku a ve vývoji překvapivě nové Fable

Michal Burian

Michal Burian

8

Microsoftu opět unikly informace o připravovaných hrách.

Reklama

Pokud se níže zmíněné informace potvrdí, tak v červnu na E3 v Los Angeles během tikové konference Microsoftu nebudeme moc překvapeni. Společnosti ze sídla v Redmondu opět unikly detaily o připravovaných hrách a postaral se o ně stejný člověk, který vyzradil předloňskou Forzu Horizon 3, návrat Age of Empires, betu Halo Wars 2, Sea of Thieves nebo pokračování State of Decay. Co jsme se od něj dozvěděli tentokrát?

Microsoft chce hráče v nové Forze Horizon s pořadovým číslem čtyři pozvat do Japonska. V současné době není známo, zda na Forze Horizon 4 skutečně pracuje studio Playground Games, je totiž zaneprázdněno jinými projekty. Kdo jiný by ale novou Forzu Horizon pro Microsoft vytvořil?

Druhý titul se bude zamlouval fanouškům Fable, kteří se po uzavření Lionhead Studios báli, že se pohádkové RPG již nevrátí. Jak to tak vypadá, tak nejmenované studio z Velké Británie (studio Playground Games nebo Gobo) pracuje na novém díle, údajně s podtitulem Wisdom. Bude zajímavé sledovat, jak se s výzvou tým popere a jakým směrem Fable povede. Ostatně nedávno vyšlo najevo, že Playground Games chystají RPG v otevřeném světě. To by klidně mohlo být nové Fable.

Do třetice všeho dobrého a zlého. Pokud budeme věřit úniku, tak se vrátí i značka Perfect Dark. Před několika lety vyšla HD verze na Xbox 360, ale studio Rare má plné ruce práce s pirátským dobrodružstvím Sea of Thieves. Každopádně spekulace zmiňují, že se nový Perfect Dark bude odehrávat z pohledu třetí osoby (pro značku je typický first-person) a s vývojem má pomáhat tým z The Coalition (Gears of War).

O slovo by se mělo přihlásit i pokračování jedné z největších sérií Microsoftu, kde bude tentokrát kladen velký důraz na online se spoustou hráčů (možná Halo 6) a návratu se prý dočká i nějaká hra s mechy - může jít o Mech Assault, Mech Commander nebo o BattleTech. No a o Age of Empire 4 již víme, ale je ještě daleko. A překvapit může Crackdown 3, má umožnit projít celou kampaň v kooperaci s dalšími třemi hráči. To by bylo něco.

Další informace nedokázal dosud Kaironaut z Xbox Live API SDK rozluštit. Jsou tam ale náznaky dvou Halo her. Jedna by pravděpodobně měla klást velký důraz na online souboje ve velkém počtu hráčů (Battle Royale v Halo?), zatímco druhá bude spíše příběhová. Bohužel to vypadá, že nové díly Conker, Banjo a Crimson Skies jsou v nedohledu.

Zdroj: Comicbook.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama