Forza Horizon 4 ve Velké Británii s dynamickou změnou ročního období
Forza Horizon 4 Novinka Forza Horizon 4 ve Velké Británii s dynamickou změnou ročního období

Forza Horizon 4 ve Velké Británii s dynamickou změnou ročního období

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nová Forza dokázala překvapit, a to pořádně!

Reklama

Žádné Tokio, jak se nedávno spekulovalo. Forza Horizon 4 nás vezme do Velké Británie, kde si zazávodíme v masivním sdíleném otevřeném světě, který zahrne Skotko a britské pobřeží. Zajímavou a hodně lákavou novinkou je dynamická změna ročního období (pochopitelně i s denním a nočním cyklem). Mapa se bude postupně měnit. Z jara bude léto, poté se o slovo přihlásí podzim a vše uzavře zima se sněhem a vánicemi. Tyhle změny mají mít vliv na hratelnost, odemykat nové události a trasy, ovlivňovat jízdní podmínky a celkově mít dopad na herní svět. Připravte se na závody za sucha, v bahně, na zasněžené silnici nebo na ledovce.

Nejlepší na tom celém je, že tohle si budeme užívat v 60 snímcích za sekundu v rozlišení 4K a s podporou HDR na Xboxu One X a odpovídajícím počítači. Vybírat budeme z více než 450 automobilů od více než 100 licencovaných automobilek, s nimiž se staneme hvězdou festivalu. Vozy bude možné přizpůsobovat. Navíc poprvé v historii této série budeme moci vlastnit majetek, jenž zpřístupní nové položky a bonusy.

Pokud vám to stále přijde málo, tak si budete moci vytvořit vlastní tratě a ty poté sdílet s ostatními hráči. Samozřejmě budete moci hrát Forzu Horizon 4 sami, případně v kooperaci nebo v multiplayeru a porvat se o vítězství.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října 2018 na Xbox One a PC s Windows 10. Ve stejný den bude plná verze i pro předplatitel služby Xbox Game Pass. Na obálce bude McLaren Senna a 1997 Land Rover Defender 90.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama