Forza zahajuje spolupráci s Top Gear
Forza Motorsport 3 Novinka Forza zahajuje spolupráci s Top Gear

Forza zahajuje spolupráci s Top Gear

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Microsoft oznámil dlouhodobou spolupráci mezi herní sérií Forza Motorsport a pořadem Top Gear z kanálu BBC. Tu odstartuje v říjnu vydávaná Ultimátní kolekce třetího dílu.

Reklama

Spolupráce zahrnuje především integraci značky Top Gear do všech budoucích projektů Forzy. „Spojení Top Gearu a Forzy je přirozené řešení,“ řekl ředitel projektu studia Turn 10, Dan Greenawalt. „Top Gear je o automobilové vášni a hraní s vozidly, což je přesně to, co nabízíme se závody Forza. Těšíme se na spolupráci s jejich týmem a na jejich profesionalitu, kterou přenesou do herního designu.“

Fanoušci budou moci ochutnat první náznaky spolupráce už v říjnové Forza Motorsport 3 Ultimate Collection. Tam najdou až 90 minut speciálně sestříhaných záběrů z televizního pořadu a jako bonus přístup k automobilovému balíčku Stiga, který bude exkluzivně ke stažení přes Xbox Live. Samotná Ultimate Collection obsahuje všechny dosud vydané přídavky ke třetímu dílu, což přibližuje vozový park k více jak 500 unikátním vozidlům a nabízí na 100 tratí a jejich variabilit. Garage Car Pack od Top Gearu pak obsahuje např. Koenigsegg CCX, Lexus LFA či Mercedez Benz SLS-AMG. K balíčku vozidel nabízí rozšíření také téma pro váš Xbox360 s motivem Top Gear. O testovacím okruhu pořadu zmínka nepadla, možná se jej tak dočkáme v příštích bonusech.

Forza Motorsport 3 Ultimate Collection vychází exkluzivně na Xbox360 už 29.října letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama