Forzu Horizon 3 rozšíří přídavek Hot Wheels
Forza Horizon 3 Novinka Forzu Horizon 3 rozšíří přídavek Hot Wheels

Forzu Horizon 3 rozšíří přídavek Hot Wheels

Michal Burian

Michal Burian

17

Ikonické tratě, zajímavá vozidla, nová kampaň, nové závody.

Reklama

Microsoft oznámil druhou velkou expanzi pro Forzu Horizon 3. 9. května letošního roku pro Xbox One a Windows 10 verze hry dorazí Forza Horizon 3: Hot Wheels.

Expanze Hot Wheels vás zavede na pobřeží Austrálie. Jde o úplně nové místo, které znázorňuje šest ostrovů propojených sítí Hot Wheels tratí desítky metrů nad zemí. Těšit se můžete na extrémní a kaskadérské ježdění po kilometrech dlouhých ikonických Hot Wheels tratích. Chybět pochopitelně nebudou klopené dráhy, šílené a extrémní kaskadérské kousky na loopinzích, u-rampy a zkrátka nepřijde ani mechanický dinosaurus.

Pro kreativní hráče je tu funkce Stunt Swap, díky které můžete jednotlivé sekce tratě modifikovat a potom vyzvat přátele, aby se na nich projeli.

Ve hře na vás čeká úplně nová kampaň s plněním úkolů na cestě ke grandióznímu kaskadérskému finále, které se odehrává na obrovském okruhu Hot Wheels Goliath.

„Vydejte se na cestu s přáteli v online závodech na tratích Hot Wheels nebo zjistěte, kdo je lepší v úplně novém režimu Playground Arena, a získejte přitom 28 nových achievementů za 500 bodů,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Samozřejmostí jsou nová vozidla, krom nich se můžete těšit ještě na jedno tajné auto ve stodole.

1969 Hot Wheels Twin Mill 2011 Hot Wheels Bone Shaker 2012 Hot Wheels Rip Rod 2005 Hot Wheels Ford Mustang 2016 Jeep Trailcat 2016 Zenvo ST1 2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38 2010 Pagani Zonda R 1972 Chrysler VH Valiant Charger R/T E49

Expanze Hot Wheels je součástí Forza Horizon 3 Expansion Passu, bude se ale prodávat i samostatně. Součástí permanentky je i Blizzard Mountain datadisk, který vyšel již v prosinci 2016 a přinesl nový ostrov se sněhem a ledem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama