Free-to-play hra Marvel Heroes zavírá krám
Marvel Heroes Novinka Free-to-play hra Marvel Heroes zavírá krám

Free-to-play hra Marvel Heroes zavírá krám

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Společnost Disney se rozešla s tvůrci ze studia Gazillion Entertainment, což má za následek ukončení vývoje a provozu hry.

Reklama

V roce 2013 jsme se ve verzi pro PC dočkali akčního free-to-play RPG Marvel Heroes od studia Gazillion Entertainment, přičemž letos následovaly verze pro PS4 a Xbox One pod názvem Marvel Heroes Omega. Teď ale projektu zvoní umíráček.

Jak informuje server Kotaku, společnost Disney, pod níž spadá Marvel, ukončila spolupráci se studiem Gazillion Entertainment, což má za následek ukončení vývoje a podpory a brzy i provozu hry. Společnost samozřejmě hráčům a fanouškům děkuje za přízeň, nicméně v tuto chvíli nevíme, proč vlastně k tomuto kroku došlo.

Zaměstnanci Gazillionu vzápětí odhalili, že v průběhu roku po vydání Marvel Heroes došlo ke třem vlnám propouštění zaměstnanců, přičemž někteří současní zaměstnanci byli požádáni, aby tento týden nechodili do práce. Práce na hře podle všeho probíhaly v tvrdých a nejistých podmínkách, přičemž bývalý kreativní ředitel Jeff Donais tvrdí, že za propouštění nemohli sami těžce pracující zaměstnanci studia.

Další detaily o ukončení provozu Marvel Heroes bychom se každopádně měli dozvědět v blízké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama