Novinka Free-to-play střílečka GUNDAM EVOLUTION dorazí na PC už tento měsíc

Free-to-play střílečka GUNDAM EVOLUTION dorazí na PC už tento měsíc

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Míří k nám potenciální konkurence Overwatch?

Reklama

GUNDAM EVOLUTION je online hrdinskou střílečkou, pocházející z univerza Gundam. K dispozici bude hráčům dána už tento měsíc zcela zdarma. Na první pohled je na ní vidět inspirace Overwatch. Oproti známé značce od Blizzardu však působí hodně specificky na to, aby měla potenciál k zaujmutí opravdu široké skupiny hráčů. Každý z hrdinů tu jde do boje s jedinečnou škálou schopností a také originální výstrojí, jež udělá z každé bitvy unikátní zážitek, protože nikdy se nestřetne totožná sestava válečníků.

Samotnou originalitou si však nejsem příliš jist, protože už samotný trailer, jenž nám ukazuje jednotlivé bojovníky evokuje neskutečně vzpomínky na Overwatch. Robot se sekerou kupříkladu vypadá hodně jako obřím kladivem disponující Reinhardt a tím samozřejmě škála podobností nekončí. GUNDAM EVOLUTION při vydání nabídne hráčům bitvy 6 vs 6, jichž se budou moci zúčastnit ve třech různých režimech.

Na PC tato hra dorazí 22. září 2022 a bude zcela zdarma. Na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S a Xbox One se hráči dočkají 1. prosince 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama