Friday the 13th: The Game bude stažen z prodeje
Friday the 13th Novinka Friday the 13th: The Game bude stažen z prodeje

Friday the 13th: The Game bude stažen z prodeje

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Cesta hry je u konce.

Reklama

Společnost Gun Interactive prostřednictvím svých sociálních sítí oznámila blížící se konec hry Friday the 13th: The Game. Titul bude z důvodu vypršení licence 31. prosince letošního roku stažen z prodeje, což v praxi znamená, že již nepůjde digitální ani fyzickou cestou zakoupit. Stávající majitelé budou moci hru nadále spustit a hrát minimálně do 31. prosince roku 2024.

Pokud byste si chtěli titul na poslední chvíli zakoupit, tak můžete využít chystané akce, díky které bude k dispozici za pouhých 5 eur. Hra vyšla v roce 2017 a i přes počáteční technické problémy si nakonec našla poměrně stálou fanouškovskou základnu. Situaci ale výrazně negativně ovlivnil soudní spor o práva na značku Friday the 13th, který vyústil v ukončení podpory.

Za pozornost stojí, že společnost Gun Interactive aktuálně ve spolupráci se studiem Sumo Digital pracuje na herní adaptaci dalšího slavného hororu The Texas Chain Saw Massacre, který by se svého vydání měl dočkat v průběhu srpna. Končící Friday the 13th: The Game je v tuto chvíli stále ještě k dostání na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama