From Software pracují na další PS4 exkluzivitě
Bloodborne Novinka From Software pracují na další PS4 exkluzivitě

From Software pracují na další PS4 exkluzivitě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

27

Může být oním novým JRPG Bloodborne 2?

Reklama

Studio From Software si u svých her zachovává jistý punc originality. Nyní připravují pro akční jízdu Bloodborne nové DLC The Old Hunters, ale jak to tak vypadá, není tento přídavek to jediné, na čem pracují.

Díky informacím od uživatele NeoGAFu s nickem Verendus studio v současné době vyvíjí také zbrusu novou PlayStation 4 exkluzivní JRPG hru. Tu bude vydávat společnost Sony, což jednoduše znamená, že From Software stále funguje jako jedno z first party studií pro konzoli PlayStation 4.

Mohlo by jít samozřejmě o podvrh nebo úplně smyšlené informace, ale Verendus se již dříve ukázal být důvěryhodným zdrojem, pokud jde o neohlášené projekty některých z největších studií pracujících na obsahu pro PS4.

Ve svém příspěvku na NeoGAFu Verendus napsal: „V současné době je ve vývoji další FS exkluzivní PS4 first party titul, který bude vydávat Sony, jako bylo Bloodborne, a půjde o JRPG. Ve vývoji je také další podobný projekt. Jde také o JPG a bude jej jako first party vydávat Sony."

Verendus dále dodává, že tyto informace v Sony nikdo nepotvrdí a tak je zbytečné společnost bombardovat různými dotazy na toto téma. Stejně bychom se odpovědi nedočkali.

„Nechci se do toho zamotávat, ale upřímně stačí trocha zdravého rozumu, abyste si uvědomili, že vám Shu nebude něco říkat jen proto, že se ho někdo zeptá. Nic neexistuje do té doby, dokud nenastane ta pravá doba pro oficiální oznámení."

Asi je tady zbytečné uvažovat nad tím, jestli jde o Bloodborne 2 nebo o úplně novou IP, ale možná by nebylo od věci se podělit v komentářích níže o vaše vlastní názory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama