Front Mission Evolved odhaluje chystaná DLC
Front Mission Evolved Novinka Front Mission Evolved odhaluje chystaná DLC

Front Mission Evolved odhaluje chystaná DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Square Enix se podělil o detaily chystaného stažitelného obsahu pro akční sci-fi Front Mission Evolved. Některý dostanete zdarma, za další si budete muset připlatit.

Reklama

Balíček Weapons Pack 1 je ke stažení právě teď přes Xbox Live a od zítřka na PSN (PC verze už jej nějakou dobu nabízí). Dočkáte se v něm tří nových zbraní – samopalu Dark Hog, brokovnice Blackstone a pušky Sieger.

Wanzer Pack 2, který najdete na Xbox Live opět ode dneška (PSN a PC zítra) pro změnu rozšíří hru o dva roboty – Stork Mk. IV a Tatou. Oba tyto balíčky jsou vám k dispozici zcela zdarma.

Nyní se přesouváme k těm placeným. Weapons Pack 2 bude ke stažení 9.listopadu letošního roku pro Xbox360, o den později pro PS3 a PC. Koupíte si jej za 240 MS bodů, případně 1,99 dolaru a nabídne tři nové zbraně – bazuku Rock Jack, raketomet Wild Goose a samonaváděcí granátomet Goldias.

Nakonec nás potěší Wanzer Pack 3, jež si to na Xbox360 přišine 16.listopadu (o den později na PS3 a PC). Stát vás bude 320 MS bodů, nebo 2,99 dolaru a dodá dva další stroje – Wildgoat a ISV-Prototype.

Front Mission Evolved vyšel minulý měsíc na všechny tři platformy. Pokud jste o hře neslyšeli, doporučujeme shlédnout naši videorecenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama