Funcom hodlá přepracovat a oživit The Secret World
Novinka Funcom hodlá přepracovat a oživit The Secret World

Funcom hodlá přepracovat a oživit The Secret World

Michal Burian

Michal Burian

5

Na konci března formou čerstvého obsahu. Na co se mohou hráči těšit?

Reklama

Na masivně multiplayerový RPG titul The Secret World z léta 2012 se rychle zapomnělo. Společnost Funcom po úspěchu se survival onlinovkou Conan Exiles se rozhodlo zaměřit i na jejich předchozí projekt a oživit ho. Stane se tak na konci března letošního roku formou čerstvého obsahu.

Funcom se bude snažit hráče do The Secret World nalákat velkou aktualizací, která by měla proměnit hru a hlavně ji pořádně vylepšit a opravit všechny nešvary. Tvůrci plánují zlepšit boj, zavést denní odměny, upravit obchodní model a mnoho dalšího, včetně redesignu. Důležité také je, že po aktualizaci by měl být zdarma příběhový obsah.

Uvidíme, zda se Funcomu podaří The Secret World restartovat a přivést ho zpět k životu, respektive dát hráčům důvod, aby hru ještě jednou vyzkoušeli. Původně přitom tohle MMO vypadalo velmi nadějně, zejména díky zasazení do našeho moderního světa s tím, že všechny ty mýty, konspirační teorie a pověsti jsou pravdivé. Upíři tak loví smrtelníky pro krev v potemnělých londýnských nočních klubech, vlkodlaci slídí v kanálech pod ulicemi Soulu a neživí číhají na lidskou kořist ve stínech New York City. V tomhle světě se můžete stát kýmkoli bez omezení v podobě tříd či úrovní.

„Představte si svět, kde celé vlády dokáže smést neviditelná ruka a slovo tajných společností. V Tajném světě vstoupíte do těchto tajných společností. Ilumináti, Draci a Templáři – ti všichni stojí sjednoceni ve válce proti rostoucí temnotě, ale zároveň rozděleni vlastními mocenskými ambicemi. Jakou společnost si vyberete, bude mít zásadní a dlouhodobý efekt na to, jakým způsobem budete hrát.“

Připomeňme, že koncem roku 2012 bylo u The Secret World zrušeno měsíční předplatné. Hře to malinko pomohlo, ale po pár měsících se na ní opět zapomnělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama