Futuristická akce Russia 2055 vypadá neuvěřitelně
Russia 2055 Novinka Futuristická akce Russia 2055 vypadá neuvěřitelně

Futuristická akce Russia 2055 vypadá neuvěřitelně

Michal Burian

Michal Burian

31
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Je tohle skutečně dílo jednoho člověka, objevují se spekulace, že je to jsou teasery na Death Stranding od Hidea Kojimy.

Reklama

Před měsícem jsme vám na Zingu představili futuristickou střílečku Russia 2055, kde vojáci s moderní technikou bojují proti velmi rychlým mimozemšťanům. Oficiálně za tímto projektem stojí jednočlenné studio InvictusVolition, dotyčný má využívat technologii Unreal Engine 4, ale všem to přijde dost divné. Skutečně by za takto zajímavým projektem, který je až neuvěřitelný, mohl stát jeden jediný člověk? Na internetu se objevují hlasy, že je to celé dílo Hidea Kojimy, jenž využívá Russia 2055 jako reklamu na stále tajemnou PlayStation 4 exkluzivitu Death Stranding. Ta má nabídnout cestu, jakou jsme ještě nikdy nezažili. Jako pracovník Sam Bridges se vydáme do smrtícího a tajemného světa, kde je všudypřítomná smrt. Ve hře hrají hvězdy jako Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux a Guillermo del Toro, přičemž půjde nejspíš o záchranu lidského druhu.

Kojima dokonce tyto spekulace přiživil, když sám Russia 2055 sdílel na Twitteru. Ono by to dávalo smysl, když projekt připomíná Metal Gear Solid sérii, na které se Kojima podílel ve spolupráci s Konami. Od nich ale odešel poté, co se nedohodli na další spolupráci. Teď se k nám dostávají nové záběry z Russia 2055, prezentují scény v reálném čase, kampaň pro jednoho hráče, efekty, animace a mnoho dalšího. V těchto ukázkách vypadá Russia 2055 přímo neuvěřitelně.

Otázkou zůstává, co Russia 2055 ve skutečnosti je. Opravdu jeden člověk připravuje takto zajímavou hru, nebude to jen jedna jediná scéna? Nestojí za tím vším Kojima? Samé otázky, na které neznáme v současné době odpověď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama