Fyzické kopie Doom Eternal pro Switch byly zrušeny
DOOM Eternal Novinka Fyzické kopie Doom Eternal pro Switch byly zrušeny

Fyzické kopie Doom Eternal pro Switch byly zrušeny

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Nintendo Switch Switch

Během listopadu by se měly objevit nové informace o verzi pro Nintedo.

Reklama

Hráči, kteří si v zahraničním GameStopu předobjednali Doom Eternal na Switch začali registrovat, že jejich předobjednávky byly zrušeny. Na PS4, Xbox One i PC se Doom Slayer podíval již v březnu tohoto roku, s tím, že portu na Switch bychom se měli dočkat brzy poté. Více jak půl roku uběhlo, ale zatím pořádně nic nevíme. Někteří lidé si tedy začali domýšlet, že verze pro Nintendo bude nejspíš zrušena. Obavy jsou však zbytečné.

V prohlášení pro server IGN se Bethesda k celé situaci vyjádřila a spekulace popřela:

"Ačkoliv je Doom Eternal 100% na cestě k brzkému vydání v digitální podobě na Nintendu Switch, absence fyzického vydání v obchodech způsobila rušení předobjednávek."

Ti, kteří si hru ve fyzické podobě předobjednali pak podle Bethesdy měli dostat všechny peníze zpět. Fanoušci se prý mají těšit i na nové informace, které by měly být oznámeny ještě tento měsíc. Čekání si zatím můžete zkrátit hraním retro DOOMa na těhotenském testu nebo přečtením recenze PC verze hry, kterou jsme hodnotili takto:

"Parádní adrenalinová divočina, která fanouškům minulého dílu nadělí dvojitou porci nášupu. Zároveň se ale snaží zapracovat řadu nových prvků, z nichž ty hopsací mi příliš nesedly. Naopak mne zaujal propracovanější příběh, byť je většinou vyprávěn formou textu. Každopádně je patrná snaha o posunutí série dál, což se po stránce pestrosti a rozsáhlosti jednoznačně podařilo. Některé věci mohou být v této hře rozporuplné, ale když šlape, tak šlape jako žádná jiná."
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama