Galerie a informace ze Shogun 2: Total War
Novinka Galerie a informace ze Shogun 2: Total War

Galerie a informace ze Shogun 2: Total War

Michal Burian

Michal Burian

12

Přinášíme vám novou galerii z válečné středověké strategie Shogun 2: Total War. Ta je tentokrát zaměřená na nejrůznější bitvy + nové informace.

Reklama

V oficiální tiskové zprávě k nové galerii jsme našli několik zajímavých informací. Shogun 2: Total War nabídne vůbec poprvé v sérii Total War námořní bitvy, jež se budou konat v pobřežních oblastech. Tvůrci si myslí, že tato novinka přinese do hry nové strategické možnosti a obavy před manévry nepřítele. Ty by totiž jeho jednotky mohly dostat do lepší pozice a tím by nad vámi získal dost velkou výhodu, nemluvě o větší palebné síle.

V galerii si dále můžete všimnout zajímavých dřevěných člunů, které jsou poháněny vesly, čímž nejsou závislý na síle větru. Čluny jsou bytelné, pozor však na malé loďky, ty jsou obvykle hbitější. Bedlivě si prohlédněte obrázek s lukostřelci, jedná se totiž o nejkvalifikovanější lukostřelce ve hře, jsou daleko přesnější než jednotky ashigaru nebo samurajský lukostřelci.

Další dobrázek dále naznačuje, že se nebude bojovat pouze na souši a za pomoci nejrůznějších lodí, ale také na samotné lodi, což je podle všeho velmi efektivní způsob, jak vyhladit nepřátelskou posádku před vyloděním. Poslední obrázek nabízí pohled na obléhací věž na lodi, s které dokážou jednotky bombardovat těžkými střelami nepřátelské lodě. Nepoužívají se pouze na útok, ale také na obranu a doprovod obchodních lodí.

Shogun 2: Total War vyjde 15. března 2011 pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama