Gameplay trailer na DiRT 4 a další informace
DiRT 4 Novinka Gameplay trailer na DiRT 4 a další informace

Gameplay trailer na DiRT 4 a další informace

Michal Burian

Michal Burian

20

Sestřih láká na nové off-road závody od Codemasters.

Reklama

Nový gameplay trailer z DiRT 4 nabízí sestřih off-road závodění, které si budou moci užít hráči na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One už 9. června letošního roku.

V traileru uslyšíte také herní soundtrack se skladnou „Instigators“ od Grace Potter. Ta byla vytvořena exkluzivně pro DiRT 4 ve spolupráci se synchronizačním týmem Universal Music UK. Podle dohody dodá Globe do hry 40 licencovaných skladeb, které podtrhnou jedinečný styl a nádech DiRTu 4 a budou obsahovat exkluzivní skladby od umělců jako The Amazons, Sigma, Freak a Pretty Vicious, stejně jako další skladby od The Chemical Brothers, Disclosure, Queens Of The Stone Age a Bastille.

„S 50 ikonickými off-roadovými vozy, od historických až po moderní, vás DiRT 4 vtáhne do akce vyžadující odvahu i odhodlání při závodech rally, rallycross a landrush. Zcela nová akademie DiRT vás naučí dovednostem potřebným k dosažení vrcholu a také nabídne místo, kde si budete moci skutečně vyhrát v terénu.

Představí se také dva modely ovládání - „hráč“ a „simulace“, ve kterých DiRT 4 nabídne hloubku i dostupnost pro veterány i nové hráče. Inovativní systém „vaše etapa“ vám nabídne možnost vytvářet vlastní etapy za pomocí několika kliknutí. Zkušenějším hráčům umožní vytvářet delší a technicky náročnější trasy, zatímco začátečníci mohou vytvářet kratší a jednodušší trasy, na kterých se mohou zdokonalovat.“

Klíčové prvky:

• PŘES 50 NEJSKVĚLEJŠÍCH OFF-ROADOVÝCH AUT KTERÁ KDY BYLA POSTAVENA - Včetně Fordu Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport Quattro S1 E2.

• 5 DECH BEROUCÍCH HERNÍCH LOKACÍ S MILIÓNY MOŽNÝCH TRAS - Austrálie, Španělsko, Michigan, Švédsko & Wales.

• OFICIÁLNÍ HRA FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP - Závoďte v Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes & Lydden Hill v mnoha různých sériích.

• LANDRUSH - Krátké závody na šotolině v Pro buginách, Pro-2 náklaďácích, Pro-4 náklaďácích a terénních čtyřkolkách v Kalifornii, Nevadě a Mexiku.

• JOYRIDE - Výzvy ve formě jízd na čas, s ničením, volných jízd a také posílání výzev kamarádům.

• AKADEMIE DiRT - Koná se v rallye škole DirtFish ve Washingtonu, kde se naučíte všem potřebným dovednostem a budete se v nich moci procvičit!

• REŽIM KARIÉRA - Vytvořte si svého řidiče a soutěžte napříč disciplínami, získejte sponzory a postavte tým s jasnými cíli a odměnami.

• SOUTĚŽNÍ HRANÍ - Denní, týdenní a měsíc trvající výzvy proti ostatním hráčům z celého světa.

• DALŠÍ GENERACE RACENETU - Živý žebříček, liga a turnaje, žebříčky napříč platformami a vylepšený systém telemetrie CREST.

• TUNING - Upravte nastavení vozu v závislosti na jeho typu, na trati a povětrnostních podmínkách tak, aby vám co nejlépe sednul.

• POŠKOZENÍ & OPRAVY - Ničivé účinky kolizí jsou pečlivě sledovány skrze vylepšené reálné modelování poškození. Vozy je možné opravovat najmutím techniků pro práci v servisní oblasti vašeho týmu mezi jednotlivými etapami, ovšem s časovým omezením.

DiRT 4 v Day One edici s třemi dárky (hrníček, přívěšek a nálepka na okno) předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama