Gameplay trailer Wolfenstein 2: The New Colossus nešetří akcí a násilím
Novinka Gameplay trailer Wolfenstein 2: The New Colossus nešetří akcí a násilím

Gameplay trailer Wolfenstein 2: The New Colossus nešetří akcí a násilím

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Četné záběry na likvidaci nacistů doplňují i poněkud odlehčené momenty. Takhle praštěný trailer člověk nevídá každý den.

Reklama

V dnešních jednohubkách jsme vás informovali o tom, že Wolfenstein 2: The New Colossus se dnes dočká nového gameplay traileru. Nyní je video konečně venku a podle očekávání je plné záběrů na likvidaci nacistů za pomoci celé řady zbraní. Akcí, násilím a krví se tu vážně nešetří.

Trailer navíc přibližuje některé postavy a obecně snažení odboje proti nacistům, přičemž v něm nechybí ani trocha humoru a poněkud odlehčených okamžiků. Celkově vzato jde o trhlou, praštěnou, ale nepochybně působivou a zábavnou podívanou.

Wolfenstein 2: The New Colossus vychází 27. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One, v roce 2018 bude následovat verze pro Switch. V našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk můžete hru předobjednat v Return to Amerika edici, která zahrnuje nejen hru, ale také 48stránkový TV program, pouzdro na kartu a mini-DLC, v němž si zahrajete za protagonisty tří chystaných placených přídavků. Jako bonus dostanete steelbook a podtácky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama