Gameplay záběry z bety Halo 5: Guardians
Novinka Gameplay záběry z bety Halo 5: Guardians

Gameplay záběry z bety Halo 5: Guardians

Michal Burian

Michal Burian

9

29. prosince začíná multiplayerová beta.

Reklama

Třítýdenní multiplayerová beta očekávaného Halo 5: Guardians začíná 29. prosince letošního roku. Nabídne tři módy na sedmi mapách. Do bety se dostanou všichni majitelé Halo: The Master Chief Collection.

343 Industries odhalili speciální schopnosti Master Chiefa a ostatních Sparťanů. Thruster pack umožní Sparťanům používat trysky, s kterými budete rychlejší a dají se využít i pro rychlou změnu směru. To se bude hodit zejména při střetu s protivníkem. Vypadá to, že se budete moci i vznášet. Ground Pound jsou zase velké skoky, zatímco Clamber vám dovolí šplhat po stěnách.

Pak je tu Slide při sprintu, což je skvělý způsob jak se rychle dostat do krytu. Co se týče Sprintu, ten je stejný jako v předešlých dílech, akorát se vám při něm nebude dobíjet štít. Nakonec budou mít hráči přístup k Smart Scope schopnostem.

343 Industries prozatím řekli, že hráči budou mít k výše zmíněných schopnostem přístup v multiplayeru, kde si budou moci vybrat, zda je budou chtít používat, nebo nikoliv. Není jasné, že budou i v kampani pro jednoho hráče.

Závěrem vývojáři potvrdili, že beta poběží v rozlišení 720p při 60 snímcích za sekundu. Mějte na paměti, že vývoj je zhruba v polovině a tvůrci upozorňují, že to není konečná kvalita hry. „Teprve se budeme zabývat kvalitou, můžete očekávat, že to bude vypadat fantasticky,“ řekl Josh Holmes pro britský Eurogamer.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama