GC: Demo FIFY 11 má stanovené datum + trailer
FIFA 11 Novinka GC: Demo FIFY 11 má stanovené datum + trailer

GC: Demo FIFY 11 má stanovené datum + trailer

Michal Burian

Michal Burian

2

GamesCom trailer pro sportovní titul FIFA 11 odhalil nejen zajímavé záběry ze samotné hry, nýbrž také datum vydání demoverze + trailer a oficiální tisková zpráva (v češtině).

Reklama

Demoverze očekávané FIFY 11 bude ke stažení již 16. září letošního roku, a to pravděpodobně pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, i když v traileru je zmíněna pouze PS3 verze. Přesnější informace o samotném obsahu dema, zejména o týmech, za které budeme moci hrát, prozatím zveřejněny nebyly. Trailer však ukázal nové featury - Pro Passing, Personality +, Be A Goalkeeper, 11 vs 11 online play a další.

Plná verze se na pultech obchodů objeví 30. září aktuálního kalendářního roku, a to pro všechny možné platformy, včetně PC, PS3, Xbox 360, PSP či Nintendo Wii.

Oficiální tisková zpráva:

Jistě všichni znáte a pamatujete si, jaký humbuk udělal zrod nového módu, Be a Pro. Pro nejnovější díl se společnost Electronic Arts Inc. vytasila s ještě lepším trumfem, módem Be a Goalkeeper, který hráčům umožní vstupovat do zápasů na postu gólmana.

Díky tomu se od nového dílu hráči dočkají i možnosti ovládat všech 22 fotbalistů na hřišti! Tyto nové prvky budou k dispozici ve verzích pro konzole PS3 a Xbox 360.

Jako hvězdou a mluvčím nového modu byl zvolen a angažován brankář Chelsea FC a českého národního týmu Petr Čech, jehož tvář se objeví v souvisejících reklamních, marketingových a propagačních kampaní.

Be A Goalkeeper je zcela nový způsob hraní & myšlení hráče v poli je nyní nutné nahradit předvídavostí a bleskovými reakcemi brankáře. Hráči zažijí napětí při soubojích jeden na jednoho s nabíhajícím útočníkem, vzrušení ze skvělých zákroků proti přímým kopům, vyboxování míčů do bezpečí, tlak v pokutovém území při roku a radost při odchytání zápasu s čistým štítem.

Be A Goalkeeper obsahuje tři úrovně obtížnosti s různou úrovní asistence ze strany AI & plně asistovanou, poloasistovanou a plně manuální. V roli brankáře bude možné absolvovat mód kariéry v průběhu 15 sezón, nebo si vytvořit vlastního gólmana v módu Virtual Pro 2.0, získat zkušenosti, sledovat statistiky, sbírat úspěchy a testovat své schopnosti proti nejlepším hráčům virtuálního světa.

Díky možnosti ovládat brankáře je FIFA 11 nyní schopna nabídnout autentickou podobu fotbalového zápasu jedenácti hráčů proti druhé jedenáctce v rámci módu Online týmová hra, kde hráč odehraje celé utkání na jediné neměnné pozici.

Společně s novou úrovní autencity hráčů na každé pozici na hřišti, Personality+, by se měla FIFA postarat o opravdu nejlepší zážitek a Personality+pocit z pravého fotbalu.

Nezapomeňte ani na galerii nových obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama