GC: EA ukázali misi Gunfighter z Medal of Honor
Medal of Honor Novinka GC: EA ukázali misi Gunfighter z Medal of Honor

GC: EA ukázali misi Gunfighter z Medal of Honor

Roman Bičan

Roman Bičan

8

Návštěvníci GamesComu si mohou u stánku EA vyzkoušet jednu ukázkovou misi z Medal of Honor. Co nabízí a jak se líbí?

Reklama

Mise se jmenuje Gunfighter a vyzkoušíme si v ní střelbu z útočné helikoptéry. K dispozici dostaneme neomezený počet nábojů a výbušných raket. Redaktor zahraničního serveru IGN, který již ukázku důkladně proklepl, v dojmech píše, že Medal of Honor se hraje úplně stejně jako dřívější hry zasazené do 2. světové války. Přestřelky jsou dle jeho názoru ztvárněny opravdu bravurně.

Na samém počátku dostaneme za úkol sestřelit na velkou vzdálenost určené cíle naváděnými střelami. Hned poté přijde na řadu průlet nad chudinskou čtvrtí, kde jen budeme držet spoušť rotačního kulometu a střílet do všeho, co se jen pohne (pobíhající vojáky a jezdící náklaďáky). Přitom nás potrápí střelci s RPGčky na střechách a blízkých kopcích. Ve hře ovšem funguje automatické uzdravování, takže se není čeho bát.

Jakmile odpálíme muniční sklad, můžeme se posunout dál. Druhý vrtulník, který nám poskytuje podporu, je však poškozen a musí se vrátit na základnu. Pak už jen stačí vyčistit pár lokalit od povstalců a mise je splněna.

Redaktor je podle všeho spokojen a doufá, že stejných kvalit se dočká i zbývající náplň hry. Medal of Honor vyjde na PC, PS3 a Xbox 360 již 12. října tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama