Gears 5 nebudou mít Season Pass nebo Gears balíčky
Gears 5 Novinka Gears 5 nebudou mít Season Pass nebo Gears balíčky

Gears 5 nebudou mít Season Pass nebo Gears balíčky

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Dodatečné mapy budou zdarma. Plus prezentace editoru map.

Reklama

Z herního světa se pomalu, ale jistě začínají vytrácet Season Passy a další nešvary poslední doby. Nově studio The Coalition potvrdilo, že Gears 5 budou mít dodatečné mapy zdarma pro matchmaking a privátní hraní. Tím pádem není nutné prodávat hráčům Season Pass nebo Gears balíčky. Místo tohoto nešvaru bude ve hře Tour of Duty, tedy denní výzvy a sezónní medaile, které vám umožní získat nové skiny a další položky pro přizpůsobení vašich postav. Nepůjde ale o náhodný výběr položek, hned na začátku budete vědět, co můžete za splnění výzvy získat.

Už ale moc nepotěší informace o Supply dropech. Každá minuta hraní (ve všech multiplayerových režimech) má přispět k náhodnému pádu věci s jedinečným obsahem, který je ve hře nazván Supply. Důležité je, že Supply Drop obsah nebude možné koupit za skutečné peníze. Nicméně, Gears 5 obsáhnou i mikrotransakce. Hráči si budou moci koupit měnu zvanou Iron, kterou budou utrácet v obchodě za XP booster v multiplayeru nebo XP booster v režimech Escape a Horde.

Teď už se pojďme podívat na editor map. Podle videa od IGN to vypadá, že editor map bude jednoduchý a neměl by být problém v něm něco vytvořit. Přesvědčíme se o tom 10. září, kdy Gears 5 vycházejí na Xbox One a PC s Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama