Gears of War 3 beta startuje koncem dubna
Gears of War Novinka Gears of War 3 beta startuje koncem dubna

Gears of War 3 beta startuje koncem dubna

Michal Burian

Michal Burian

1

Microsoft potvrdil, že multiplayerová beta očekávané střílečky Gears of War 3 startuje 25. dubna tohoto roku. Pokud vlastníte Epic edici Bulletstorm, dostanete se do bety již 18. dubna.

Reklama

Betatest Gears of War 3 zahrne tři nové multiplayerové módy a čtyři nové mapy, prozatím víme pouze o dvou, a to o Trenches (Příkopy) a Old Town (Staré Město), další dvě vyberou fanoušci prostřednictvím hlasování na oficiální Facebookové stránce.

Gears of War 3 si šťastlivci budou moci dopřávat až do 15. května aktuálního kalendářního roku, pak se servery vypnou a tvůrčí celkem začne zpracovávat zpětnou vazbu od hráčů.

Microsoft dále prozradil, že série GoW zaznamenala již 13 milionů prodaných kusů a zároveň oznámil edice, které budou k dispozici. Konkrétně si budete moci pořídit standardní verzi za 49,99 liber, Limitovanou edici za 59,99 liber a za 99,99 liber Epic edici. Bohužel, o obsahu jednotlivých edic prozatím nepadlo ani slovo.

Pokud se o betě Gears of War 3 chcete dozvědět více konkrétních informací, doporučujeme vám přečíst si náš nedávný speciál zaměřen právě na betatest GoW 3.

Gears of War 3 vyjde po celém světě 20. září aktuálního kalendářního roku exkluzivně pro Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama