Gears of War 3 – datum vydání, mapy a zbraně
Gears of War Novinka Gears of War 3 – datum vydání, mapy a zbraně

Gears of War 3 – datum vydání, mapy a zbraně

Michal Burian

Michal Burian

4

Microsoft právě oznámil datum vydání Gears of War 3 a přidal k tomu nové detaily o zbraních a mapách.

Reklama

Očekávané pokračování střílečky Gears of War vyjde po celém světě exkluzivně pro konzole Xbox 360 již 20. září aktuálního kalendářního roku.

Původně měla hra vyjít v dubnu tohoto roku, kvůli obchodnímu rozhodnutí se ale odložila až na podzim, což potvrdil sám výkonný producent:

"Odklad Gears of War 3 na podzim není z důvodu kvality, jde o obchodní rozhodnutí," řekl Rod Fergusson.

Zároveň s datem vydání Microsoft odhalil také nové zbraně a mapy. V Gears of War 3 budeme nepřátele zabíjet pomocí The Bayonet Charge, The Retro Lancer, The Sawed-off Shotgun, The OneShot – těžká odstřelovací puška, která prostřelí štít, cíl eliminuje na jeden zásah -, zápalné granáty, The Digger Launcher a dvě vylepšené zbraně které můžete znát z dřívějších dílů - Hammerburst and The Classic Lancer.

Každá zbraň se navíc pochlubí speciálním "zakončovacím" pohybem, tedy tím, kterým nepřítele doděláte.

Mezi nové mapy patří Trenches (Příkopy), tato mapa nabízí působivé písečné bouře, které snižují viditelnost, Overpass, Mercy, Checkout, anThrashball.

Co se příběhu týče, ten začíná osmnáct měsíců po událostech, kterými jsme byli svědky v Gears of War 2. Lidé ztratili kontrolu nad pevností Jacinto. Marcus, Baird, Dom a parta vojáků pokračují v boji za záchranu lidské civilizace. V Gears of War 3 budeme čelit novým hrozbám zevnitř planety a mj. si zabojujeme o Locust.

Těšit se dále můžete na fascinující filmový příběh, pět multiplayerových módů (včetně Beast Mode) a na kooperaci pro čtyři hráče.

Více informací prozatím Microsoft o Gears of War 3 neodhalil. Prozatím tedy nevíme ani, kdy odstartuje slíbená beta. Na další podrobnosti si budeme muset ještě nějaký čas počkat. Nezapomeňte sledovat Zing.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama