Gears of War 3 dorazí na jaře 2011?
Gears of War Novinka Gears of War 3 dorazí na jaře 2011?

Gears of War 3 dorazí na jaře 2011?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Ano, už je to tak. Další kolo pověstí a spekulací startuje a tentokrát má v hledáčku pořádné sousto. „Důvěryhodný americký zdroj“ totiž přes Edge uvolnil zajímavou informaci. Třetí díl epické (Epic-ké?) akce Gears of War bude oficiálně oznámen 8.dubna letošního roku. Přesně rok před spekulovaným vydáním.

Reklama

Další spekulace poukazují na premiérový teaser trailer, který doprovodí oficiální oznámení a bude i předzvěstí pořádného odhalení titulu na letošní výstavě E3. Co se hry samotné týče, je zcela zřejmé, že by se vývoj stihl do konce roku 2010, Microsoft by ale Gearsům rád dal volné pole působení, což by tento rok vedle Halo: Reach a Natalu šlo jen těžko. Proto na Marcuse čeká duben 2011.

„Microsoft by se rád vyhnul srážce svých vlastních exkluzivit, a tak s brzkým vydáním Halo: reach a vánočním běsněním kolem Natalu nezbývá než odsunout Gears of War na Velikonoce příštího roku. Čekejte však pořádný marketingový nátlak před vydáním,“ řekl zdroj Edge.

To jde samozřejmě ruku v ruce s nedávným oznámením Marka Raina z Epicu, kterým potvrdil, že se od studia v letošním roce žádné hry nedočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama