Gears of War 3 odhalují dvě bonusové edice
Gears of War Novinka Gears of War 3 odhalují dvě bonusové edice

Gears of War 3 odhalují dvě bonusové edice

Michal Maliarov

Michal Maliarov

20

Microsoft poodhalil dvě edice, které mimo tu standardní poctí poličky obchodů. Jedná se o Limitovanou a Epickou edici <strong>+ video</strong>

Reklama

Gears of War 3 se k nám chystají ke konci září letošního roku exkluzivně pro Xbox360 a už nyní odhalují tři edice, ve kterých je spatříme. Kromě standardní edice se jedná o Limitovanou a Epickou edici. Cenové hladiny se pohybují od 1500 Kč až do 3000 Kč.

Limitovanou edici najdete v ocelové Octus krabici s medailí, kterou dostal Marcus Fenix za uznání jeho práce na Hammer of Dawn. K tomu hráči dostanou bonusovou odemykatelnou multiplayerovou postavu Adama Fenixe. V krabici naleznete i COG vlajku a osobní věci Adama Fenixe včetně jeho závěti, původního schématu Hammer of Dawn a dalšího rodinného harampádí.

Epická edice v sobě zahrne vše, čím se může pochlubit edice Limitovaná. K tomu ale dostanete také ručně dělanou sochu Marcuse Fenixe, uměleckou knížku od Toma Bissella plnou fotografií, rozhovorů, artworků a dalších chuťovek. A nakonec i bonusový balíček skinů pro pět nejoblíbenějších zbraní ve hře – Lancer, Retro Lancer, Hammerburst, Sawed-off Shotgun a Gnasher Shotgun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama