Gears of War 3: plán bety a informace o serverech
Gears of War Novinka Gears of War 3: plán bety a informace o serverech

Gears of War 3: plán bety a informace o serverech

Michal Burian

Michal Burian

4

Odložení Gears of War 3 na podzim příštího roku neznamená pouze delší čekání, ale také plánovaní multiplayerové bety, která odstartuje začátkem roku 2011. Dnes jsme se dozvěděli detaily a také informace o serverech. Budou dedikované, nebo ne? + nová galerie.

Reklama

Plán multiplayerového betatestování oznámil Epic Games na tiskové konferenci. Nedozvěděli jsme se však žádné bližší detaily. Akorát, že je v plánu na začátek následujícího roku a umožní hráčům vyzkoušet si hru v plném rozsahu, což znamená, že by beta měla obsahovat kompletní arzenál všemožných zbraní.

Nejzajímavější informací je však testování dedikovaných serverů. To proběhlo v uplynulých dnech a má zajistit odstranění obav hráčů, kteří byli součástí hostované hry, kdy měl zakladatel výhody. Ty jsou totiž synonymem multiplayerové částí celé série Gears of War.

Rod Fergusson, výkonný producent hry, dále prozradil, že studio vychází ze skutečnosti, že beta verze na konzolích často slouží jako demoverze pro veřejnost. I proto byl změněn plán vývoje. Bylo by totiž nesmírně složité naplánovat betu, která umožní dodatek času na zpětnou vazbu od hráčů.

Je tedy zřejmé, že odložení Gears of War 3 prospěje a my se na podzim roku 2011 dočkáme na Xboxu 360 opravdu kvalitní akční hry. Při čekání se vesele můžete pustit do prohlížení nové galerie obrázků z multiplayeru, která byla uvolněna na zmíněné tiskové konferenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama