Gears of War 3 prodaly 3 miliony kusů, série slaví miliardu dolarů
Gears of War Novinka Gears of War 3 prodaly 3 miliony kusů, série slaví miliardu dolarů

Gears of War 3 prodaly 3 miliony kusů, série slaví miliardu dolarů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Microsoft oznámil, že sci-fi série Gears of War právě překročila hranici tří milionů prodaných kusů. A to není jediný milník.

Reklama

Informace pramení z blogu Majora Nelsona, kde se Gears of War 3 považují také za největší hru roku 2011. Navíc pomohla celé sérii překročit legendární hranici jedné miliardy amerických dolarů, což z ní dělá první exkluzivitu konzole Xbox360, jež se přes ni dostala.

"Za pouhý týden prodaly Gears of War 3 více, než jakákoliv jiná hra letošního roku," řekl Major Nelson.

"Gears of War byl jeden z prvních hitů pro Xbox360 a stále přispívá k celkovému úspěchu konzole," řekl Phil Spencer z Microsoftu. "Gears of War 3 odstartovaly jednu z největších vánočních sezón v historii Xboxu a ukázaly standard, který mohou hráči od konzole letos očekávat."

V Británii se jednalo o sedmý nejlepší start v historii konzole, a také dvanáctou příčku nejlépe se prodávajících exkluzivit v regionu. Třetího dílu se navíc za stejnou dobu prodalo více, jak obou předchozích dílů dohromady.

Gears of War 3 vyšly 23.září letošního roku exkluzivně pro Xbox360. Pokud jste jej zatím nestihli vyzvednout, doporučujeme naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama