Gears of War pro Xbox One znovu nastartuje sérii
Gears of War Novinka Gears of War pro Xbox One znovu nastartuje sérii

Gears of War pro Xbox One znovu nastartuje sérii

Michal Burian

Michal Burian

6

Jen tak se ho ale nedočkáme, vývojáři z Black Tusk Studios teprve přemýšlejí o nápadech.

Reklama

Koncem ledna letošního roku jsme se dozvěděli, že Microsoft od Epic Games koupil sérii Gears of War, kterou hodlá dále vyvíjet v Black Tusk Studios ve Vancouveru kam se přesunul i bývalý výkonný producent Epic Games Rod Fergusson. Ten bude společně s vedoucím studia Hano Lemkem dohlížet na budoucnost Gears of War.

Pokud ale očekáváte, že si nové Gears of War zahrajete již koncem letošního roku, tak vás zklamu. Phil Spencer z Microsoftu se na svém Twitteru nechal slyšet, že vývoj ještě pořádně ani nezačal. Vývojáři teprve přemýšlejí o nápadech.

To by znamenalo, že Gears of War pro Xbox One vyjde nejdříve za dva roky, spíše za tři. Záleží, s jakým přístupem k sérii přistoupí Black Tusk Studios. Zatím víme akorát to, že nové Gears of War pro Xbox One má znovu nastartovat sérii s novým začátkem.

Zde se hodí zmínit nedávný únik informací od Microsoftu, kde stálo, že Gears of War bude potřebovat na vývoj 2,5 roku. To by souhlasilo. Že by bylo nakonec pravdou i to, že se u nás začne Xbox One prodávat až v říjnu? Možná ano, proč by jinak Microsoft hledal viníka úniku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama