Gears of War se dočká filmu
Gears of War Novinka Gears of War se dočká filmu

Gears of War se dočká filmu

Jan Kalný

Jan Kalný

12

Microsoft a The Coalition si podali ruce s Universal Studios.

Reklama

Další adaptace, další film. Ale je tomu opravdu tak, série Gears of War se dočká vlastního celovečerního filmu, pod kterým se podepíše Universal. Producenty filmu by měli být údajně Scott Stuber (Méďa, Centrální inteligence nebo chystaný Patriots' Day) a Dylan Clark (Zrození/Úsvit planety opic nebo Nevědomí).

O tom, kdo film napíše, kdo ho bude režírovat a tak podobně jsme se ale nedozvěděli. Rod Fergusson, který se postaral o tohle oznámení, ale dodal i pár slov „útěchy”. Nebo alespoň můžeme doufat, že je film v dobrých rukou.

„Když děláte takový film, tak si musíte uvědomit, že je to prostě něco jiného než hra - je to jiné médium a má to jiné publiku. Myslím, že když do toho půjdete způsobem 'fajn, musí to bejt prostě kanonický', dopadne to špatně. Jde o to, že se snažíme, aby tohle byl skvělý Gears of War film, který nemusí být nutně blízký hře jako takové.”

„Chci, aby byl film sérii autentický, ale chci, aby to byl především skvělý film a až teprve potom film, který má své kořeny ve hře.”

Tohle oznámení jde samozřejmě krásně ruku v ruce s blížícím se vydáním Gears of War 4, které pro majitele Ultimate Edition (a Xbox One nebo PC) vyjde už zítra, pro ostatní 11. Už během dneška si navíc budete moci přečíst naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama