Ghost Games chystají další Need for Speed
Need for Speed Novinka Ghost Games chystají další Need for Speed

Ghost Games chystají další Need for Speed

Redakce

Redakce

61

Prý víme, co můžeme od dalšího NFS očekávat.

Reklama

Need for Speed: Rivals, které vyšlo před měsícem, bylo vytvořeno studiem Ghost Games, zformované z bývalých členů Criterion Games (asi 80 procent vývojářů). Právě Ghost Games připravují již několik měsíců další díl závodní hry Need for Speed.

Odhalil to inzerát hledající nové vývojáře, kde bohužel nejsou žádné další informace. Již v říjnu šéf tvůrčího celku řekl, že vytvářejí další NFS na enginu Frosbite 3. “Lidé uvidí něco, s čím jsou již obeznámeni pokaždé, když vydáme hru ze série. A to si myslím, že je základ vytváření značky. Lidé prostě vědí, co mohou očekávat.“

Ještě není jisté, jestli hra vyjde za rok, jako tomu bylo pokaždé nebo si dají větší práci a vydají ji později. Osobně si myslím, že to bude spíš dříve než později. Proč přestat dojit krávu, která má velký komerční potenciál. Navíc příští rok vychází i film Need for Speed, tak by byla škoda nevyužít příležitosti na propagaci dvou produktů ze stejné značky. Teoreticky by mohli nějakým způsobem zakomponovat události z filmu do hry, stačilo by jen nějaké to pomrknutí. Ale to už jsme ve vodách teorií a spekulací. Uvidíme, co se z toho vyvrbí. Snad to bude jedna z těch lepších Need for Speed her a ne jen nepovedené pokračovaní jako byl nedávno The Run.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama